Skapa miljöer som gör intryck

Gustafspanel tillverkas med en fibergipsskiva som skivmaterial. Det resulterar i ett panelsystem som återger en oslagbar planhet, dimensionsstabilitet och akustiska egenskaper. Framförallt ger det oss även en beklädnad med ett naturligt och äkta brandskydd med brandklass K210/A2-s1,d0 som avser allt från skivmaterialet till träfaneret och ytbehandlingen, utan några tillsatta impregneringar eller kemikalier. 


Väntrum & Entré

Oavsett vilken våning du bor på i ett hus så går alla igenom entrèn och det är det första som välkomnar den boende eller besökande till de som bor i huset. Om entrèn andas kvalite och snyggt arbete så tar man med sig den känslan oavsett vilken våning man skall till. Det första intrycket varar!


Gustafs träpaneler


Material


Alla inspirationsbilder kommer från Gustafs


Kontakta oss


Vi är inriktade på försäljning av paneler och listverk av alla slag i olika profiler och träslag. Tveka inte att ta kontakt med oss för ett förutsättningsfullt första möte om hur vi kan hjälpa er. Med vår breda erfarenhet från montage ute på både nybygge och renovering är vi en partner att lita på. Vi finns i både Göteborg och i Skåne med personal och täcker även Halland.

Huvudkontor

Ring oss

010-209 92 30